BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Ziya Doğan faturayı kesti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3-2'lik Çaykur Rizespor yenilgisinin faturasını savunmaya kesti...

Abone ol

"İLK YARIDA 4 POZİSYON"

Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduğunu belirten Ziya Doğan, "İlk yarıda 3-4 net gol pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendirebilseydik, fark olurdu. Rakip kaleci de günündeydi. Savunmada yine hata yaptık. Ne yazık ki yaptığımız hatalar bize pahalıya patladı ve kaybettik. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

"RAKİP RİSK ALDI"

Savunmadaki sıkıntılarının sürdüğünü tekrarlayan Ziya Doğan, şöyle devam etti:
"İkinci yarıda 2 gol bulduk ama hatalarımız yüzünden 3 gol yedik. Yan toplarda sorunlarımız var. Bunlarda önemli eksiklerimiz var. Sakat futbolcularımızın bu anlamda önemli oyuncular olduğu ortaya çıktı. Üst sıraların hesabını yapabilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Ama yenildik ve istediğimiz olmadı. Daha çok gol atmamız gerekiyordu. Rakip risk aldı, biz de aldık ama onlar kazandı."

İSTİFA ÇAĞRISI

Trabzonspor'un taraftar derneklerinden birinin internet sitesi, Ziya Doğan'ı istifaya çağırdı.

İnternet sitesinde, "Yensekte yenilsekte Ziya Doğan'dan sürekli olarak, (Eksiklerimiz var, bunları gidereceğiz) senaryolarını dinlemekten rahatsızlık duyuyoruz. Trabzonspor'la aynı kabusları gelecek yıl da tekrar yaşamak istemiyoruz. İstifa etmesini istiyoruz" yorumu yer aldı.