BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,16
ALTIN 2.913,64
HABER /  SPOR

Zinedine Zidane barışı reddetti

Dünya Kupası'nda Zidane'dan kafa yiyen Materazzi, Zidane'ın barışı reddettiğini söyledi

Abone ol

Almanya 2006 Dünya Kupası finalinde İtalya ile Fransa arasında oynanan maçta son dakikalarında ünlü Fransız oyuncu Zinedine Zidane'dan kafa yiyen İtalyan milli oyuncu Marco Materazzi, "Zidane barışmayı reddediyor" dedi.

Olay sonrasında sessiz kalıp gelişmeleri takip ettiğini belirten Materazzi, kendisi hakkında doğru ifadeleri kullanmayanların, bunun karşılığını tazminat olarak ödeyeceklerini söyledi. Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Raymond Domenech'in kendisini hatalı olmakla suçladığını dile getiren Materazzi, "Ama ben olanlar hakkında daha fazla düşünmeyip kendimi yine oynamaya verdim. Zidane ile barış yapmak için de bütün yolları denedim. Ancak artık teslim olmak üzereyim. Ben en kısa zamanda barış yapmaya hazırdım. Ama şimdi yeter. Zidane barışı reddediyor. Ben de yeni bir girişimde bulunmak niyetinde değilim" diye konuştu.

LANETLİ ŞAMPİYONLUK

Materazzi ayrıca, ülkedeki futbol skandalının ardından Juventus, Milan, Lazio ve Fiorentina'nın ceza almasıyla geçen yılın şampiyonu ilan edilen İnter'e, bu ünvanın uğursuzluk getirdiğini söyledi. Materazzi, "Lanetli şampiyonluk. Bize şampiyonluğu verdiler ama herkes bize karşı.Şampiyonluğu gerçekten alarak, son 17 yıllık bekleyişi sona erdirmek istiyoruz" dedi.