BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.820,96
HABER /  SPOR

Ziconun silahı Kezman

Zico, yarınki maç için Kezman'a güvendiğini ifade etti ve şunları söyledi;

Abone ol

Karşılaşmanın oynanacağı Lokomotiv Stadı'ndaki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, takımının karşılaşmaya iyi motive olduğunu bildirdi.

Brezilyalı çalıştırıcı, ''Bizim için önemli bir maça çıkacağız. Takım olarak motive bir haldeyiz. Gruptaki durumumuzu netleştirmek ve daha iyi duruma götürmek için alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz. Yarın bizim adımıza olumlu bir skor çıkarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.

KEZMAN'A GÜVENİYORUM

Zico, gol yollarında etkisiz kaldığı için eleştirilen Kezman'a yarınki maç için güvendiğini ifade etti.

Kezman'ın büyük bir oyuncu olduğunu önemli ve kritik maçlarda attığı gollerle gösterdiğini ifade eden Zico, Sırp oyuncu için, ''Kafasını yere eğecek hiçbir sebebi yok'' diyerek şunları söyledi:

''Büyük takımlarda çalışan futbolcular zamanı geldiklerinde baskı görebilirler. Bu da onların saha içinde verimli olamamalarına yol açar. Kezman büyük futbolcu. Büyük ve kritik maçlarda neler yapabileceğini gördük. Takım arkadaşları olsun, ben olayım hep destek olduk. Benim ona güvenim sonsuz. Ona güveniyorum. Bu durumdan asıl çıkacak olan kendisidir. Takım olarak bütün desteği gösteriyoruz. Kafasını yere eğecek hiçbir sebebi yok. O iyi bir futbolcu. Bu maç için de ona sonuna kadar güveniyorum. Semih gelmiş olsaydı yedek kulübesinde olacaktı.''