BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Ziconun derbi keyfi bir başka

Zico zorlu derbi maçı sonrasında galibiyetin keyfini yaşarken sahaya atılan yabancı maddelerden şikayetçi oldu.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik direktörü Zico zorlu derbi galibiyeti sonrasında "Bugün maça başlarken futbolcuların duygularının fazla olduğu bir maçtı. Derbi maçta zirveye oynayan iki iyi ekibin maçında biz iyi başlayan taraftık. Bu ağır atmosferde maçı ilk yarıda iyi götürdük. Güzel geçen bir yarıyı soyunma odasına avantajı taşıdık. " şeklinde konuştu.

Zico "İkinci yarıda sahaya atılan yabancı maddeler bizimde havamızı bozdu Galatasaray bu yarıda iyi oynadı, üzerimize geldi. İkinci yarıda sahada istediğimiz futbolu tam olarak yansıtamasakta 3 puanı almayı bildik. Bugün kazandığımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu.


GERETS: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Gerets ise yenilgi sonrasında maçın hemen başında Ümit ile yakaladıkları pozisyonları değerlendirememkten şikayetçi olurken " Ondan sonra maçın gidişatının değişimi bizim yemememiz gereken bir golle başladı. Bizim seviyemizdeki bir takıma bu golü yemek yakışmadı. O golden sonra kötü bir gidişat oldu. Maçın ikinci yarısında yaptığımız değişikliklerde oyuna ağırlımızı koyduk. Ümit ile golüde bulduk. İkinci yarıda beraberlik golünü bulabilmek için net fırsatlar elimize geçti. Golü bulamadık. Ama iyi bir maç çıkarttık." şeklinde konuştu.

 Gerets başına gelen yabancı cisim içinde : " Kafama bu yabancı cismi atan seyirci iyi nişancı olmalı. Ama futbolseverlere yakışmıyor. İnsanlara saygısı olmayan kişiler bunlar. Bu tür çirkinlikleri ayıplıyorum" dedi.

Gerets yönetimle aralarında gerilim var mı sorularına " Burda doğruyu yansıtmayan haberler çıkıyor. Bazende yöneticilerle de bazı konuları tartışmak gerekiyor. Bu konuşmalar seviyelidir. Birbirimize saygımızı kaybetmemeliyiz. Burda söylenmesi gereken şu. Eğer birlikte devam etmek istiyorsak daha anlayışlı olmamız gerektiğidir. Fakat bu yanlış taraflara çekildi. Ama burdaki ana fikir birlikte devam etme niyetidir." şeklinde konuştu.