BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,03
ALTIN 2.866,31
HABER /  SPOR

Zicodan AKILLARA ZİYAN cevaplar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yaptı.

Abone ol Soru: Lugano ağır mı? Cevap: Hayır. Balili çok hızlı ve çevikti. Onu kimse tutamaz. Soru: Yerinize hoca aranıyormuş. Ne diyecekseniz. Cevap: Bu tip şeyler söyleniyor.

Brezilyalı teknik adam, bu sonucu beklemediğini belirtti, "Oyuncularıma devre arasında daha fazla mücadele etmelerini söyledim. Rakibimiz bize karşı daha fazla savaşıyordu. Biz büyük bir takımsak rakibimiz kadar savaşmasını bilmeliyiz. Sadece bazı bölümlerinde kendi kişiliğimizle buluşmak bugünkü gibi yetmeyebiliyor" diye konuştu.

Lugano'nun ağır kaldığına ilişkin bir soruya Zico, "Lugano'nun yaptığı bir pozisyon hatasından dolayı ağır olduğunu söyleyemeyiz. Lugano'nun kalitesi ortada. Balili, normalin üzerinde hızlı ve çevik olduğu için herhangi bir oyuncunun onu marke etmesi çok zor. Bu Lugano'nun yavaşlığından kaynaklanmıyor. Tek hata için yavaş demek doğru olmaz. Rakip takımda oynayan Balili'yi herhangi bir takımın defans oyuncusunun tutması zor" yanıtını verdi.

Zaman ve sabır istedi
Takımın uyum sürecinde olduğunu vurgulayan Zico, "İçimizden geçen, bir an önce takımın gerekli gibi mücadele verebilmesi. Daha yeni bir takımız. Hafta içinde yapacağımız antrenmanlarla, önümüzdeki 2-3 maç sonunda tamamen aşmayı planlıyoruz. Şu an daha çok ihtiyacımız olan sabır ve zaman" dedi.
Yönetimin yeni teknik direktör aradığına ilişkin bir soru üzerine Brezilyalı hoca, "Bu tip şeyler söyleniyor. Bu yönetimizi ilgilendiren bir şey. Yönetim görev verdiği sürece ben de kendime düşen görevi yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.