BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  SPOR

Zico sistemini değiştirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sistemi değiştirdi

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sistem değişikliğine giderek, takımını 3'lü savunma ve çift forvet düzeninde sahaya sürdü.
Fenerbahçe'yi genelde 4'lü savunma ve tek forvet düzeninde oynatan Brezilyalı teknik adam, hafta içinde yapılan çalışmalarda da denediği gibi Çaykur Rizespor maçında takımını 3'lü savunma ve çift forvet düzeninde oynattı.

Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü sol beki Roberto Carlos orta alanın solunda görev yaparken, forvette Deivid-Kezman ikilisi yer aldı.

Zico, sezonun geride kalan 4 haftalık bölümünde yalnızca 1 maçta ilk 11'de yer verdiği Ali Bilgin'i, Çaykur Rizespor karşısında da ilk 11'de sahaya sürdü.

Daha önce ligin 2. haftasında, yedek oyuncuların şans bulduğu Gaziantepspor mücadelesinde ilk 11'de yer alan Ali, Çaykur Rizespor karşısında da kadroya girdi.

Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Tümer ve Deniz'in yanısıra, kaleci Serdar, Appiah, Can, İlhan, Kemal ve Gökhan da maç kadrosunda yer almadı.

Brezilyalı çalıştırıcı, Brezilya Milli Takımı kampından döndükten sonra maç öncesi dün ve bugün antrenmana çıkan Edu'ya da ilk 11'de yer verdi.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile yaptığı karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar çok fazla ilgi göstermedi.

Sahaya, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz" yazılı pankartla çıkan Çaykur Rizesporlu futbolcular tribünlerden alkış aldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, 19 Eylül'de İtalya'nın FC Inter takımıyla yapacağı önemli maç için, başarı dileyen rakip takım oyuncularına alkışla karşılık verdi.