BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,10
ALTIN 2.446,42
HABER /  SPOR

Zico kötü oyundan şikayetçi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, istediklerini uygulayamadıklarını söyledi

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının bekledikleri gibi geçmediğini ve istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakipleri karşısında çok fazla mücadele etmeleri gerektiğinin farkında olduklarını belirterek, "Boş alanları daha iyi kullanmalıydık. İlk yarıda bunu yaptık ve skor üstünlüğünü yakaladık. Ancak ikinci yarıda düşündüklerimizi gerçekleştiremeyince sahadan beraberlikle ayrıldık. Bunlar futbolda olan şeyler" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, başkent ekibi karşısında sahaya sürdüğü kadroyu tamamen kendi tasarrufuyla belirlediğini de ifade ederek, "Deniz, Tümer ve Deivid Ankara'ya getirilmedi. Onların yerine koyduğum futbolcular rahatlıkla o boşluğu doldurabilir. Gaziantepspor karşısına çıkardığım kadroyu yine sahaya sürmeyi de düşündüm. Bu akşam istediklerimizi yapamadığımız için puan kaybettik" dedi.

Gençlerbirliği Oftaş cephesi

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Fenerbahçe karşısında aldıkları bir puan nedeniyle üzüldüklerini söyledi.

Ortaya koydukları futbolun karşılığının beraberlik olmadığını savunan Özköylü, "Neler yaptığımız herkes seyretti. Dirençli bir futbol oynadık. Şu ana kadar istediğimiz puanları alamadık ama iyi yoldayız. Seyir zevki yüksek bir futbol izlettiriyoruz" dedi.