BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Zico kararsız kaldı

Fener'in hocası, iki arada bir derede kaldı. Brezilyalı çalıştırıcı, defansif kadronun gol atmakta zorlanmasından endişe ediyor.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile tarihi bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Zico'nun kafası karıştı. Güçlü rakibine karşı avantajlı bir skor bulmak isteyen sarı-lacivertlilerin çalıştırıcısı, sahaya süreceği kadroda henüz karar veremedi.

Sevilla'ya karşı evindeki ilk maçta gol yemeden galip gelmenin yollarını arayan Brezilyalı çalıştırıcı, takımın orta sahasını güçlendirmek istiyor. Ancak sarı-lacivertlilerin patronu, defansif bir kadro kurduğu taktirde de gol atamamaktan çekiniyor.

Orta alanda Selçuk, Aurelio ve Maldonado'yu birlikte oynatmak için formül arayan Brezilyalı teknik adam, bu durumda takımdan kesmek zorunda kalacağı isimler üzerinde düşünüyor.

Öte yandan Zico, kendi internet sitesinde şu cümlelere yer verdi:
"Fenerbahçe'deki herkese ayrıcalıklı olduklarını anlatmaya çalışıyorum. Burada her türlü ekipmana, iyi maaşlara ve iyi futbol oynamak için gerekli olan her şeye sahipiz. Sahaya tüm konsantrasyonumuzu vermek ve sahada vahşi hayvanlar gibi olmalıyız. Eğer savaşma gücümüzden ödün vermezsek daha iyi olduğumuzu ispatlarız."