BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Zico demir eldiveni taktı

Randers maçındaki oyun Zico'yu da rahatsız etti. Teknik adam, oyuncularına şu uyarıları yaptı

Abone ol

F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım’ın Randers maçı sonrasında özel olarak görüşüp sıkıntılarını dile getirdiği teknik direktör Zico da takımla zirve gerçekleştirdi. Brezilyalı teknik adam her ne kadar basın toplantılarında genelde sergilenen futboldan memnun olduğunu belirtse de oyuncularına bir dizi uyarılarda bulundu. Sivasspor maçı öncesi oyuncularla toplantı yapan Zico, öncelikli olarak sergilenen futboldan camianın memnun olmadığını belirtip tatlı sert bir konuşma gerçekleştirdi. İşte Zico’nun ilk kez sert yüzünü gösterdiği toplantıdaki sözleri:

AVRUPA ÇOK ÖNEMLİ
Sezona tam takım olarak giremedik. Bir takım aksilikler yaşadık. Ancak ilk defa birlikte çalışma fırsatı buluyoruz. Tüm camiamız bizden rakipleri ezen, göze hoş gelen ve bunu da skor tabelasına yansıtan bir oyun bekliyor. Ancak özellikle savunmada büyük sıkıntılar yaşıyoruz ve kolay goller yiyoruz. Bu hastalığımızdan bir an önce kurtulmamız gerek. Ve ben de ilk defa sizleri bu konuda uyarıyorum. Eğer önlemimizi şimdiden almazsak ilerleyen haftalarda sıkıntıya düşebiliriz. Avrupa defteri sizin için olduğu kadar benim için de çok önemli. Çünkü orası bir vitrin. Bunu iyi kullanmamız gerek.

SORUNLAR AŞILMALI
Randers maçı gösterdi ki, takım tam olarak oturmamasına rağmen iyi futbol için bir potansiyelimiz var. Ama oyun içinde bunun devamını tempoya yansıtamıyoruz. Bu da yabancı oyuncuların uyum sorunundan kaynaklanıyor. Bunu artık aşmamız gerek. Takım içinde yardımlaşma da olmalı. Cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı çektik ama bunun son bulması gerek. Taraftarımızın beklintelerine yanıt vermemiz gerekiyor. Sivas karşılaşmasıyla bu havayı başlatabiliriz”

Kaynak: Vatan
Haber: Ali Can