BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Zerrin Özer'den kötü haber

 Zerrin Özer'den kötü haber

Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Zerrin Özer, sosyal medya hesabından hastanede tedavi gördüğünü açıkladı

 Zerrin Özer'den kötü haber

Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Zerrin Özer, sosyal medya hesabından hastanede tedavi gördüğünü açıkladı. Usta sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak hastanelik olduğunu sevenleriyle paylaştı. Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşan Zerrin Özer altına şu notu düştü: "Hayatı düşünüyorum da hala geçtiğim yolların ne berbat ne kötü ne iğreti olduğunu görüyorum. Bu işe saygım kalmadı! Sağlıklı kalmak istiyorsanız, bu işi yapmayın! Çok meraklıysanız evinizde arkadaşlarınıza söyleyin. Yeterde artar bile. Hastanedeyim her zamanki gibi..."

 Zerrin Özer'den kötü haber

Ünlü şarkıcının fotoğrafı yorumlara kapalı paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Üç kez bel fıtığı ameliyatı geçiren, bu süreçte tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve ardından elini kıran sanatçı, birde vertigo ile mücadele ediyor.

 Zerrin Özer'den kötü haber

Zerrin Özer Kimdir 1957, Ankara doğumlu sanatçı, orta ve lise eğitimini aynı zamanda doğum yeri de olan Ankara'da tamamladı. Anne ve babasının ayrılığı çocukluk yıllarına damga vurmuş, müziğe olan tutkusu Amerikalı şarkıcı Janis Joplin hayranlığı ile büyümüştür.

 Zerrin Özer'den kötü haber

1969 yılındaki ilkokul mezuniyet töreninde ilk konserini Çankaya'da komşuları olan İsmet İnönü ile eşi Mevhibe İnönü'ye vermiş,Özer'i çok beğenen İsmet İnönü, "Aferin küçük kız, sende büyük iş var" dedi.Kendi çalışmasıyla 1975'te katıldığı bir TRT yarışmasında birinci olmuş, müzik kariyeri yolunda ablası Tülay Özer'in büyük desteğini almış, ilk plağı olan Bizler ve Sizler / Yalvarırım'ı 1976 yılında, uzun yıllar birlikte çalışacağı Kent Plak tarafından yayınlandı.