BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.820,96
HABER /  MAGAZİN

Zerrin Özer mum gibi

Zerrin Özer ile eşi arasına kara kedi girdi. 15 gündür ayrı yaşayan karı kocanın telefon diyaloğu hayli ilginçti.

Abone ol

Şarkıcı Zerrin Özer'le 15 gündür ayrı evlerde yaşayan Levent Süren, sessizliğini bozdu: "Biraz tartıştık ve bu tartışmadan sonra kafamı dinlemek için biraz zaman istedim. Ama ayrı geçen 15 gün daha da allak bullak etti her şeyi. Zerrin'in üzülmesi beni daha çok üzdü. Onu tabii ki seviyorum, o benim eşim. Birbirimizi terk etmiş değiliz." dedi.

Zerrin Özer'in "Dobra Dobra"daki görüntülerini ilk defa izlediğini söyleyen Süren, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "İlk kez izliyorum ve çok üzüldüm. İlişkimizin gözler önünde konuşulması çok kötü bir şey. Zerrin'in üzülmesi beni daha çok üzdü. Tabi ki seviyorum. O benim eşim. Biz birbirimizi terk etmiş değiliz. İnsan eşini tabi ki özler. Yeter ki kimse karışmasın , biz problemlerimizi çözeriz. Araması gereken kişi benim. Ama ben nerede ne yapılması gerektiğini bilen bir kişiyim"

Yayına telefonla bağlanan Zerrin Özer duygularını " Eşimi çok seviyorum eşim benim evimin direği" sözleriyle dile getirdi. Süren'in "Telefonu kapat, ben seni arayacağım" demesi üzerine "peki kocacığım" diyerek telefonu kapattı.