BIST 10.343
DOLAR 32,64
EURO 35,11
ALTIN 2.447,28
HABER /  DÜNYA

Zengin Kız Fakir Oğlan” Bakü’de

"Zengin Kız Fakir Oğlan” dizi ekibi, Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği’nde düzenlenen kokteyle katıldı.<br/>Kokteylde konuşan dizinin oyuncula...

Abone ol

"Zengin Kız Fakir Oğlan” dizi ekibi, Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği’nde düzenlenen kokteyle katıldı.
Kokteylde konuşan dizinin oyuncularından Hüseyin Avni Danyal, Azerbaycan’da büyük ilgi gördüklerini belirterek, ”İnsanların sevmesi ve saygı duyması oyuncular için önemli bir şey. Dizinin bazı bölümlerinin burada çekileceği netleşti. Azerbaycan’dan yeni birkaç oyuncu katılacak. Daha önceki bölümlerde iş ortaklığı kurduğumuz Azerbaycanlı arkadaşlarla hikâyeyi daha ortak bir şekle getireceğiz. Yani bolca Azerbaycan-Türkiye ortaklığı, dizi boyunca kullanılacak” dedi.

"İNŞALLAR BUNLAR BİZİ..."
CEO Birol Güven ise, ”Ülke olarak biz zaten çok yakınız. İnşallah bunlar bizi daha da yakınlaştıracak. ’Zengin Kız Fakir Oğlan’ belki öncü olacaktır ama şunu unutmamak lazım ki biz dünyada en büyük ikinci televizyon sektörünü oluşturuyoruz. Ortak yapımlarda da bir yerde başlayacaksa bu Azerbaycan olmalıdır diye düşünüyoruz, o yüzden buradayız” diye konuştu.
Dizide “Nurhan” karakterini canlandıran Ufuk Özkan da, ”Burada düşündüğümüzden daha fazla ilgiyle karşılaştık. Yapımcımız, senaristimiz ve yönetmenimiz burada mekanlara baktılar. Burada ne yapılabilir onlarla ilgili çalışmalar yaptılar. Eylül ayında buraya gelerek birkaç bölüm çekeceğiz. Birol bey Azerbaycan’dan bir erkek oyuncuyla görüşüyor. Türkiye’ye gelerek dizide rol alacak” dedi.
(İHA)