BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Zeki Sezer kesin konuştu

DSP Genel Başkanı Sezer solda birlik için son sözü söyledi. "Güç birliğini mutlaka gerçekleştireceğiz" dedi ve ekledi;

Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer DSP Genel Merkezi'nden çıkışında, gazetecilerin, iki parti arasındaki görüşmelerle ilgili sorularını yanıtladı.

Ciddi bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Sezer, ''Türkiye'yi AKP'den, karanlıktan kurtaracak bir çalışma yapıyoruz. Yoksa bir günlük heyecanlarla iyi sonuç alınabileceğini bilsek en heyecanlı kişi benim. Çok heyecanlıyız, bu işi mutlaka başaracağız. Türkiye'yi AKP'den kurtaracağız. Güç birliğini de mutlaka hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

Sezer, her iki partinin de karşılıklı iyi niyet içerisinde olduğunu ve bu iyi niyetin sandığa yansıtılması çalışması yaptıklarını ifade ederek, ''Benim görüşüm bu iş birliğini gerçekleştireceğimiz yönünde'' dedi.

Bugün basında yer alan ''koltuk pazarlıkları'' ifadelerinin doğru olmadığını belirten Sezer, şunları kaydetti:

''Bizim yaptığımız görüşmeler, CHP ve DSP'nin ayrı ayrı ulaşabildiği değişik sosyolojik grupların aynı oy sandığında buluşturulması çalışması, yoksa kişilere yer bulmak değil. Toplumun kendisine bulacağı ilkelerin, programların hayata geçirilmesidir.''

Zeki Sezer, hiç kimsenin umutsuzluğa kapılmasına gerek olmadığını, kendisinin son derece iyi niyetli ve umutlu olduğunu belirtti.