BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,12
ALTIN 2.428,28
HABER /  GÜNCEL

Yüzündeki 5 KİLO UR alınacak

İnançları gereği yüzündeki 5 kiloluk tümörü aldırmayan adam için mutlu son

Abone ol

Yahova şahidi olduğu için dudağında çıkan tümörün ameliyatla alınmasını reddeden Jose Mestre, kansız ameliyat için gün sayıyor.

Ameliyat öncesi İngiliz The Sun gazetesine konuşan Mestre, "Çocuklar beni gördüğünde ağlamaya başlıyor. Beni değişik bir yaratıkmışım gibi düşünüyorlar. Bütün bunlar niye bana oldu, anlamış değilim" dedi.

KANSIZ AMELİYATLA ALINACAK

Annesi öldükten sonra kendisine kız kardeşi tarafından bakıldığını söyleyen Mestre, İngiliz doktorun kansız ameliyat gerçekleştirerek, yüzündeki tümörü parça parça alacağını belirtti.

 TÜMÖRÜN AĞIRLIĞI 5,5 KİLO
 Jose Mestre'nin yüzündeki tümörün uzunluğu 38 cm ulaşırken, ağırlığıda yaklaşık 5.5 kilogram oldu. Şanssız adamın fotoğrafları için TIKLAYINIZ...

Yüzünde sürekli büyümeye devam eden tömür yıllar geçtikçe Jose Mestre'nin bir gözünü de kaplayarak kör etmişti. Tümörle 14 yaşından bu yana yaşamak zorunda kalan İspanyol Jose Mestre, Yahova inancı gereği kanlı ameliyat olmayı kesinlikle kabul etmiyor.

BU YIL AMELİYAT OLACAK

Mestre'nin inançlarını gözardı etmeden yüzündeki tömürden kurtulmasının tek bir çaresi var. O da kanama olmadan tümörü alabileceğini açıklayan İngiliz bir doktorun geliştirdiği yeni tıp teknolojisi. Mestre'nin bu yıl içinde ameliyat olması bekleniyor.

Yahova şahitlerinin ağızdan ya da vücutlarının herhangi bir yerinden kan almaları inançlarına aykırı olduğu için, hastalandıklarında kanlı ameliyatlara kesinlikle karşı çıkıyorlar.