BIST 8.956
DOLAR 34,19
EURO 37,17
ALTIN 2.948,14

Yurtta kar çilesi başladı!

Yurtta kar çilesi başladı!

Yurtta kar çilesi başladı. Birçok kentte araçlar mahsur kaldı, uzun kuyruklar oluştu. Sürücülerin imdanına, karayolları ekipleri yetişti.

Yurtta kar çilesi başladı!

Yurtta kar çilesi başladı. Birçok kentte araçlar mahsur kaldı, uzun kuyruklar oluştu. Sürücülerin imdanına, karayolları ekipleri yetişti. İşte o görüntüler...

Yurtta kar çilesi başladı!

Bolu'da yoğun kar nedeniyle merkez ile gerede ve Yeniçağa ilçelerinde okullar 1 gün tatil edildi. İl genelindeki kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile memurlar da, 1 gün idari izinli sayılacak.

Yurtta kar çilesi başladı!

Düzce’nin Gölyaka İlçesi Kardüz Yaylası’na piknik için çıkan 7 kişi aşırı kar yağışı nedeni ile yaylada mahsur kaldı. Şahıslar 5 saatlik uğraşlar sonucunda bulundukları yerden kurtarıldılar.

Yurtta kar çilesi başladı!

Doğu Anadolu Bölgesi de kar yağışının etkisi altına girdi. Erzurum ve Bayburt’ta gece saatlerinde başlayan ve hızını artıran kar ve tipi, adeta hayatı felç etti. Yüksek kesimlerde görülen tipi nedeniyle ağır tonajlı araçlar yolda mahsur kaldı. Erzurum - Bayburt Karayolu Kop Dağı mevkiinde yolda mahsur kalan TIR’lar traktörlerle çekilerek kurtarılmaya çalışıldı. Erzurum’da tipi nedeniyle çok sayıda köy ve mezra ulaşıma kapandı.