BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Yunanlılardan çirkin pankart!

Karşılaşmanın ilk yarısında Yunanistan'ın koruduğu kalenin arkasında Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açıldı...

Abone ol

Yunanistan ile (A) Milli Futbol Takımımız arasında oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu maçında Yunanistan taraftarları tribünde çirkin bir pankart açtı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Yunanistan'ın koruduğu kalenin arkasında Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açıldı. Yunan taraftarların açtığı pankartta "Kemal was Gay" yazdığı iddia edildi.

Pankart daha sonra gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.

MİLLİ MARŞTA ISLIK

Yunanlıların yaptıkları bununla da sınırlı değildi. Medyanın ve sporcuların çağrısına rağmen, stadı dolduran aşırı fanatik izleyiciler, milli marş okunurken ıslıklar ve yuhalama ile bir ayıba imza attılar.

Maçın ilerleyen dakikalarında ise sahaya yağan yabancı maddeler vardı. Volkan'ın kale arkasında meşalelerden bir yığınak oluşurken, köşe vuruşlarında da futbolcularımız taciz edildi.

CEZA VERİLECEK Mİ?

Sahada bunlar yaşanırken, tribünlerde de olay vardı. Kale arkasında Yunanlı izleyiciler birbirleri ile kavga ettiler. İkinci golün arkasından çıkan olaylarda, bazı taraftarlar sahaya atladı.

Bu olaylar ve sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Yunanistan'a verilecek ceza merakla bekleniyor.

YUNAN TV'SİNİN UYANIKLIĞI

Yunanistan televizyonu ise yaptığı yayın ile Türk medyasına ders verdi. Maç sırasında yaşanan bu rezaletin hiç bir karesi ekranlara yansıtılmadı. Aynı şekilde Volkan'ın koruduğu kaledeki yabancı maddeler dahi kadraja yansımadı.

Türk televizyonları ise ceza aldığımız olaylı maç da dahil olmak üzere sahadaki tüm rezillikleri ekrana getiriyordu. Yunanlılar bu konuda bizlere bir yayıncılık dersi verdiler. //