BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  POLİTİKA

Yumruk atan MHPli konuştu

Başbakan’ın yeğeni Ali Erdoğan’a yumruk atan MHP'li Mustafa Nohut yaşananları anlattı.

Abone ol

Söğüt şenliklerinde  Başbakan’ın koruması ve yeğeni Ali Erdoğan’a yumruk attığı ileri sürülen kişinin MHP’nin teşkilat yöneticisi çıktı. Geçtiğimiz günlerde savcılığa ifade veren Mustafa Nohut, Zaman’ın sorularını cevapladı. Nohut, şiddetle anılmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, en çok da kendilerini bu konuda sürekli uyaran Bahçeli’ye karşı mahcup düşmesine üzülmüş. Nohut, Söğüt’teki arbede için şu yorumu yaptı: “Tatsız şeylerdi. Yaşanmasaydı daha iyi olurdu; ama takdiriilahi.”

MHP İstanbul Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nohut, olayların ‘AK Parti ve MHP kavgası’ olarak yorumlanmasına da tepkili. İki parti arasında bir sorun olmadığını vurgulayan Nohut, aksini iddia edenlerin, Türkiye’yi kaosa sürüklemek istediklerini kaydetti. Söğüt’te hiçbir AK Partiliyle kavga yaşanmadığını anlatan Nohut, olayların sorumlusu olarak da Ali Erdoğan’ı gösterdi. 

Erdoğan ve yanındakilerin vatandaşları dövdüğünü ileri süren MHP’li yönetici, kendisini şöyle savunuyor: “Ben mağdurum. Şimdiye kadar bizi sokağa çekmek için uğraştılar. Provokasyonlar yaptılar; ama biz oyuna gelmedik. Söğüt’te de fiili bir saldırı olmasaydı bunlar yaşanmazdı. Erdoğan yanımızdaki vatandaşlara hakaret etmeye başladı. İl yöneticisi olmam dolayısıyla araya girdim. Kendi arkadaşlarımız da tartışıyor olabilir diye düşündüm. Yumruklaşma başladı, bana da geldi. Ben de sağa sola yumruk salladım. Erdoğan’ı görerek değil, sadece savurdum. Yere düştükten sonra da saldırıya uğradım.”

Haber: Emre Soncan
Kaynak: