BIST 9.681
DOLAR 34,04
EURO 37,53
ALTIN 2.740,17

‘’Plaka Ağaları’’ ne kadar vergi ödüyor?

Hiç lafı uzatmadan, sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim… UBER, KORSAN TAKSİNİN markalaşmış halinden başka bir şey değildir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
mustafa hançer

hiç vergi ödemiyorlar plaka sahibi evde yatıyor babadan oğula plaka devrediyor.yılda 100 bin TL rant var ama plaka sahibi 1 lira dahi vergi ödemiyor.aracı kullanan soför sgk dahi yok kestiği makbuzlardan takribi yıllık 2 bin Tl ödüyor okadar asgari ücretle çalışan bile daha fazla vergi ödüyor gayrimenkul kiralarında olduğu gibi rant vergisi getirilmeli mart ayında 16 bin tl aylık gelirini vergi olarak vermeli plaka sahipleri.

selami

devlet kamyoncunun garibanın anasını ağlatır ağalara zenginlere gücü yetmez ama allah bunların hesabını sorar

acaba

Şu çakarlı makam aracı ile emniyet şeridinde giderken kendisini durduran trafik polisine ''Sen benim kim olduğumu biliyor musun '' deyip sağı solu arayıp görevini yapan polisi açığa aldıran İl Milli Eğitim Müdürü ile ilgili neden tek satır yazılmadı bu sitede,?Ne manşette ne köşe yazarlarında tık yok.

misafir

dayı geçinen dağdan inmeleri taksi şoförü yaparsanız (aralarında iyilerde var tabi ki) tercihim uberden yana olur

ferdi maya

Havuz medyasının astronomik vergi borçları nasıl sıfırlanıyor?

sacit kula

gencoglu___Erdoğan istese bi KHK ile hukuku da değiştirirdi neden değiştirmedi?Hem artık samanı bile Avrupadan alıyoruz neden gocundun.Avrupdan et aldılar insanlara ucuz ucuz satmaya kalktılar e-coli mikrobu çıktı. KAMALİST miş.

Misafir

Hukuk sistemi avrupadan da değiştirmeyen kimler acaba...

gencoglu

BÜTÜN HUKUK SİSTEMİNİ AVRUPADAN ALAN KAMALİSTLER HALİYLE BUNDA DA ÇUVALLIYORLAR AVRUPADAN ALINAN HUKUK SİSTEMİYLE ANCAK BUKADAR OLUR BAŞKA NEYİ BEKLİYRODUNUZ

Misafir

işti bizim sorunumuz bu neden vergi buralardan alınmıyor bu sebeplerden dolayı benzin 6 mazot 5 lira bu adamlar kazancının vergisini verse ne olur neden alınmaz.

Misafir

gerçektende..asgari ücretliden vergi alan devlet bunlardan niye almıyor acaba

Misafir

Devletin bu konuya el atması şart. Büyük rant var...

BEŞİKTAŞK

ÖZKAN BEY BU YAZIDA UBERCİLERİ ÇOK MASUM GÖSTERMİŞSİN. ONLARIN AĞABABALARI ABD OLDUĞU İÇİN Mİ? TABİİ Kİ TAKSİCİLER VERGİSİNİ TAM ÖDEMELİ. ANCAK NALINA VURMUŞSUN MIHINA BİŞEY YOK! HAYIRLI İŞLER

  • 1