BIST 10.446
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.438,25
HABER /  GÜNCEL

Yönetim ikili için düğmeye bastı

Sarı Lacivertli yönetimin Kocaman'ın verdiği transfer listesinde bölgelerinde 1 numaralı adaylar olan iki futbolcu için sınırları zorluyor.

Abone ol

Aykut Kocaman'ın forvet için verdiği raporda "Uzun yıllar en üst seviyede faydalanabiliriz" ibaresi bulunan Lille'in Senegalli golcüsü Moussa Sow için Fransız kulübünün 12 milyon Euro bonservis bedeli istediği pazarlıkların kıran kırana devam ettiği öğrenildi.
 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sarı Lacivertli Yönetimin mevcut ekonomik şartları göz önüne alarak bu transferi en uygun fiyata bitirmeyi düşündüğü, bonservis bedelinin istenilen seviyeye çekilememesi halinde transfer listesindeki alternatif isimlerle görüşme kararı alındığı gelen haberler arasında. Sow için kiralama formülünü de gündeme getiren Fenerbahçe Yönetiminin, Fransız Kulübünden ret yanıtını aldıkları bildirildi.
 
Moussa Sow, transferinin gerçekleşememe ihtimalinde sarı lacivertlilerin daha önce anlaşmaya vardıkları Borges ile temasa geçmeleri bekleniyor.
 
Fenerbahçe Yönetimi'nin Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın transfer istediği sağ kanat mevkisi için ise Juventus'ta forma giyen Krasic için girişimlerini sürdürdükleri, bu transferin olması halinde Dia için gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşündekleri öğrenildi.
 
Krasic konusunda Fenerbahçe Yönetimi'nin kiralık, Juventus Yönetimi'nin ise satılık formulü üzerinde ısrarcı oldukları bildirildi.
 
Sarı Lacivertlilerde Alper Potuk transferinde ise oyuncunun kulübün istediği rakamları kabul ettiği ve imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı gelen haberler arasında.