BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  MAGAZİN

Yolda görsek tanımazdık vallahi!

Ekranların en renkli simalarından biriydi. Birden bire ortadan kayboldu. Hakkında öldürüldü dedikoduları çıktı. 2 sene sonra döndü.

Abone ol

İNTERNETHABER

Kuşum Aydın 2 sene sonra ekranlara ve sevenlerine geri döndü. Öyle bir döndü ki eski Aydın'dan eser kalmamıştı. Hem duygusal olarak, hem de fiziksel olarak değişmişti. Aydın da zaten "Artık eski Aydın değilim" dedi. Gelen mesajların çoğu da "Yolda görsek tanımazdık vallahi" şeklindeydi.

İki yıl aradan sonra ilk kez Saba Tümer'e katılan Aydın "yok oluşunun" sebeplerini de açıkladı. Birlikte yaşadığı anneannesinin vefatından sonra çok üzüldüğünü ve bir haftalığına ve küçücük bir bavulla Hollanda'ya gittiğini söyledi. Ama oranın evlerini çok severim. Gitmişken evlere de baktım ve oradan bir ev aldım. Ondan sonra Avrupa manajerim beni Almanya'ya çağırdı çalışmak için. O evi öylece bırakıp Almanya'ya gittim." dedi.

AYDIN'DAN SİTEM DOLU SÖZLER

[PAGE]


Aydın, bu süre zarfında kendisi hakkında çıkan "öldü, birini öldürdü, evlendi" şeklindeki haberlere çok üzüldüğünü söyledi. "Ben herkese bir telefon kadar uzaktayım. Ama bana sormadan öldüğümü yazdılar. Yetmedi, "Hollanda'da birini öldürdüğümü" de yazdılar. Şimdi bir tek anacağım kaldı. İstediğinizi yazın umursamıyorum. " dedi ve ekledi: "Bu sözlerim hayatta ailesinden tek bir kişi kalan kişinin sitemidir.

BABAMI KAYBETTİM KİMSE YAZMADI

[PAGE]

7 aydır Türkiye'de olduğunu söyleyen Aydın "4 ay önce babamı kaybettim. Bana katil diyenler babama bir başsağlığı haberi yazmadılar. Bir tek Sacit Aslan babamın öldüğünü yazdı. Ordan gördükleri halde hiçbir site yayınlamadı" diye sitem etti.

ARTIK ESKİ AYDIN DEĞİLİM

[PAGE]

"Sanat dünyasından arkadaşım yokmuş. Bundan sonra eski Aydın değilim. Artık kimseye eskisi kadar samimiyet yok. Onlar bana oynuyorlarmış, ben de oynayacağım. Yanımda olur zannediyordum olmadılar."dedi.

ÇIĞRIMDAN ÇIKTIĞIM ANLAR OLDU

[PAGE]

Aydın hayattaki en büyük pişmanlığını anlatırken de sanki o günleri yaşar gibiydi. "Hamile bir arkadaşımı ağlattım. Şöhretimin doruğundaydım. Bir tek ben varım zannediyordum. İşte şöhret böyle bir şey. İnsan bazen çığrından çıkabiliyor. Arkadaşım beni  affetti ama ben asla kendimi affetmedim. Ölene kadar her gece yatarken beni affetmesi için Allah'a dua edeceğim.

[PAGE]

[PAGE] [PAGE]