BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

13 otomobil markasının yeni ve yenilenmiş 16 modeli önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. işte bu modellerin versiyonları, özellikleri, piyasaya çıkış tarihleri ve satış fiyatları...bülent ekimci /para dergisi

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

13 otomobil markasının yeni ve yenilenmiş 16 modeli önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. İşte bu modellerin versiyonları, özellikleri, piyasaya çıkış tarihleri ve satış fiyatları...

Bülent EKİMCİ /PARA DERGİSİ

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

RENAULT LATITUDE

Renault-Mais, yeni modeli Latitude’i Autoshow 2010’da görücüye çıkardı. Laguna’nın üst sınıfında yer alan Latitude, 2011’in şubat ayında satışa sunulacak. Ancak aracın fiyatı şimdilik sır gibi saklanıyor.

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

Renault-Mais Pazarlama Müdürü Merih Tüzün, Latitude’in baz modelinin Laguna’nın bazı versiyonlarından daha ucuz olabileceğini söylüyor. Ama Latitude’in fiyatının genel olarak Laguna’dan daha yüksek olacağı kesin. Latitude’de 2.0 ile 2.5 litrelik benzinli ve 2.0 ile 3.5 litrelik dizel motor seçenekleri bulunuyor. Aracın donanım seçenekleri de henüz belli değil.

Yola çıkmaya hazır 16 yeni model

MAZDA 2

Yenilenen Mazda 2, Cenevre’nin ardından İstanbul Autoshow 2010’da sergilendi. 3 ve 5 kapılı versiyonları bulunan Mazda 2, daha sportif bir görünüm kazanmış. Yeni göstergeler ve koltuklarla donatılan aracın konfor seviyesi de artırılmış. Mazda 2’nin konfor donanımlarına ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli katlanabilen ve ısıtmalı yan aynalar, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli ön ve arka camlar (5 kapılı modellerinde), manuel ve otomatik klima, MP4-CD-radyo çalar yeni konfor donanımlarından bazıları.