BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  SPOR

Yine Kocaman bir laf

Ankaraspor Teknik Direktörü Kocaman, Beşiktaş'ın golünün temiz olduğunu söyledi

Abone ol

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın son dakikada kazandığı, ancak hakem Vedat Yüksel tarafından geçersiz sayılan gol için, "Beşiktaş'ın golü temiz bir gole benziyor" dedi.

Aykut Kocaman, maçın ardından düzendiği basın toplantısında, ligde 4 haftanın geride kaldığını belirterek, “Beşiktaş, bu karşılaşma öncesi lig ikincisiydi ve 4 gol atmıştı. Biz de toplamda 4 gol attık ve lig sonuncusuyduk. Geçen 4 haftanın bizde yarattığı tahribat kolay gol yemekti. Beşiktaş karşısına skor beklentisiyle çıkmadık. Amacımız rakibe kolay pozisyon vermemekti ve bu düşünceyle oynadık. İkinci yarıya kadar kafamızdakileri sahaya iyi yansıttık. İkinci yarıda daha etkili ataklarla gol pozisyonlarına da girdik. Maçın genel ritmi beraberliği gerektiriyordu” diye konuştu.

Kocaman, son dakikada ağlarla buluşan golle birlikte yenildiklerini düşündüklerini, ancak hakemin iptal kararıyla 1 puan kazandıklarını ifade ederek, “Maç sonrasında tekrar izleme fırsatım oldu. Beşiktaş'ın golü temiz bir gole benziyor. Bu maçın tartışmalı bir şekilde bitmesinden üzgünüm” dedi.