BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Yılmaz Vural iddialı konuştu

Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural yenemeyeceği takım yok derken hedeflerinin şöyle sıraladı.

Abone ol

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, amaçlarının Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmak olduğunu söyledi.

Antalyaspor As Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Genel Direktör Yılmaz Vural, kaleci Oscar Cordoba ve golcü futbolcu Coşkun Birdal, Özel Envar Koleji'nde öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Yılmaz Vural, Antalyaspor'un ilk yarı altı maçta son dakikalardaki gollerle 9 puan yediğini hatırlatarak, ''Bu puanları kaybetmeseydik 41 puanımız olacaktı. Belki Galatasaray'ın yerinde biz olacaktık. Futbolda şans faktörü çok önemli, ama Antalyaspor bu şanstan istifade edemedi. Rakip kaleci hata yapmasaydı milli takım Norveç karşısında belki de puan alamayacaktı. Bu da bir şans oldu'' dedi.

Amaçlarının Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmak olduğuna işaret eden Vural, şöyle devam etti: ''Amacımız Antalyaspor'u dördüncü büyük takım yapmaktır. Antalyaspor'un yenemeyeceği takım yoktur, ancak bu sizlerin takıma verdiği destekle olacaktır.

Antalyaspor'u yalnız bırakmayın. Antalyaspor'a dünyanın sayılı statlarından biri yapılmak isteniyor, ama bazıları buna engel olmaya çalışıyor. Bu nedenle olay mahkemede. Mahkeme sonuçlandığı gün stat için kazma vurulacak ve Antalya dünyanın en modern statlarından birine sahip olacak. Aynı zamanda Akdeniz gençlerini barındırabileceği alt yapı tesisleri de yapılacak.''