Yılmaz Özdil'e hapis cezası!
Katıldığı televizyon programında, Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde Hulusi Akar'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan gazeteci Yılmaz Özdil'e 5 ay hapis cezası verildi.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Sırf bizimle aynı düşüncede değil diye veryansın etmeyin bence. Adamın fikirlerini beğenmem ama bilgi sahibi olmak için okurum. Yok saymak veya hakaret etmek en faydasız eylem. En dolu yandaş gazeteci ile istediğiniz bir tv de karşı karşıya getirin. Bakın n’oluyo.
Ah Türkiyem bir Zamanlar Moda olmustu kendine Yazar cizer Akademisyen diyen Hainler birde Atatürk Maskesini Gecirip Sokalarda Naralar atarlardi arkalarinda azda olsa Bezelye Beyinli birileri var devam ediyor
teörörörrist chpliler teörörörrist asrın hırsızı yozdili savunmaya geçmişler
dikkat edin bu asrın TEÖRRÖRÖRÖRİSTİ yozdil ve teörörörist yozdil zihniyetindekiler nerde yerli ve milli bir devlet adamı varsa ona belaltı saldırıyor itibarsızlaştırmaya çalışıyor bu alenen VATAN HAİNLİĞİDİR 5.KL FAALİYETİ YÜRÜTEREK DEVLETİ YIKMAYA ÇALIŞIYOR zaten yahdudi medyada havhahvvvvlamaasından bellidir nasıl bir aşaşaşağılaşmış mahluk olduğu. bunlar devletimiz için çok çok tehlikeliler kısaca bunları CONİ BİDENin serrmayeeleri olarak tarif edebiliriz.
1 kere de türkiye lehine bişeyler yapasanız var ya kolumu kıracam...
Böyle Bir Haine Verilen Cezanin azligi Pensilvanya Papazinin Tekelinde olan Adalet sisteminin Temizlenmedigini Gösteriyor
Kalmadı... Hiç bir muhalife tahammül kalmadı...!!!
Muhalif olmak başkasına hakaretmek anlamına gelmez. Bunu da öğrenmek gerekir. Senin görüşlerine tersim diye sana hakaret etme hakkım var mı ?
Valla hiç kale almayın. CHP' nin bütün bu kesmekeslige rağmen oyunun azalması bu heriflerden kaynaklı...
Ako li yandas olmadigi ve gercekleri yazdigi icin ...baska ne olacak li adam ne yazdiysa hepsi dogru cikti
Göreve dönmeniz imkansiz. İyi kötü bir iş bulun calisin, yaşayın ve ölün.