BIST 10.343
DOLAR 32,65
EURO 35,09
ALTIN 2.446,58
HABER /  MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan dizi ile dönüyor

Yılmaz Erdoğan 'Tatlım Tatlım' adlı komedi dizisiyle ekran dönüyor.

Abone ol

atv'de izlenecek dizide Erdoğan'a, Demet Akbağ eşlik edecek. Şov dünyasının ünlü ismi Yılmaz Erdoğan şu günlerde harıl harıl yeni bir dizi film için çalışıyor. Daha önce senaryosunu yazdığı "Çiçek Taksi" adlı televizyon dizisinde ve "İnce İnce Yasemince" adlı televizyon şovunda rol alan, fakat asıl "Bir Demet Tiyatro"daki "Mükremin Çıtır" karakteriyle tanınan Erdoğan, atv ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.

"Tatlım Tatlım" isimli komedi türündeki dizi filmde Yılmaz Erdoğan'a, halen devam eden "Haybeden Gerçek Üstü Aşk" isimli tiyatro oyununda da aynı sahneyi paylaştığı Demet Akbağ eşlik edecek. "Bir Demet Tiyatro" nun beğenilen ikilisine bu dizi filmde, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül alan Erkan Can da katılacak. Yılmaz Erdoğan, "Tatlım Tatlım" da Beşiktaş Kültür Merkezi'nin genç oyuncularına da görev verecek. Senaryosu da Erdoğan'a ait olan dizi filmin çekimlerine Şeker Bayramı sonrasında başlanacak.

KAHKAHA GARANTİ
Peki, ünlü yazar, oyuncu ve şovmen Yılmaz Erdoğan'ın rol alacağı dizinin öyküsü nasıl? "Tatlım Taktım"ın senaryosu ve dizi filmdeki rolü hakkında şimdilik bilgi vermek istemeyen Yılmaz Erdoğan, sadece şu kadarını açıklamakla yetiniyor: "Size sadece bol kahkaha garantisi verebilirim."

Haber: Özlem Avcı
Kaynak: www.sabah.com.tr