BIST 9.586
DOLAR 34,20
EURO 37,99
ALTIN 2.911,15

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Hollywood ünlüleriyle ilgili haber yapan magazin sitelerinin gözdesidir belli bir yaşa gelip de formunu korumayı başaran oyuncular. 52 yaşına giren julianne moore, 58 yaşındaki manken christie brinkley, 53 yaşındaki madonna hala o kadar formdaki çocukları yaşındaki yıldızlardan bile daha çok...

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Hollywood ünlüleriyle ilgili haber yapan magazin sitelerinin gözdesidir belli bir yaşa gelip de formunu korumayı başaran oyuncular. 52 yaşına giren Julianne Moore, 58 yaşındaki manken Christie Brinkley, 53 yaşındaki Madonna hala o kadar formdaki çocukları yaşındaki yıldızlardan bile daha çok haberleri çıkıyor.

Bu tür yaşlanmayan ünlülerin bir örneği de bizim ülkemizde var.

Önceki gün sevgilisiyle eğlenirken fotoğrafları basına yansıyan Hatice Aslan.

1962 doğumlu Aslan'ın boyunu geçmiş bir oğlu var. Ama buna rağmen yarı yaşındaki gençlerin bir çoğundan daha iyi görünmeyi başarıyor. Üstelik estetik operasyonlara rağbet etmeden. İnternetteki bir paylaşım sitesinde onunla ilgili yazılanlar da ilginç: "Yüzündeki çizgilerle bile güzel görünmeyi başarıyor. Sanki bebekken süt yerine gençlik iksiri içmiş gibi."

İşte 50 yaşındaki Hatice Aslan ve Hollywood'daki kuşaktaşları.

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Aslında kariyerine tam 26 yıl önce tiyatro sahnesinde başladı Hatice Aslan. Ardından da bir çok TV dizisinde rol aldı. Ama bir sinema filminde başrol oynamak için 47 yaşına kadar bekledi. Nuri Bilge Ceylan'ın Üç Maymun filminde oynadığı Hacer karakteri o zamana kadar kazandığı şöhreti "ikiye katladı". Ve ona uluslararası sinema piyasasının kapılarını açtı. Ertesi yıl da Bulgar yönetmen Kamen Kalev'in Eastern Plays adlı filminde başrol üstlendi.

Aslan bugün artık 50 yaşında... Ama zarafeti ve kendine özgü güzelliğiyle tıpkı Hollywood'daki meslektaşları gibi "yarım asırlık güzelliğin" canlı kanıtı gibi.

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi aktör Kenan Ece ile Kartalkaya'da görüntülenen Aslan, pek çok yaşıtını da özendiriyor bu görüntüsüyle.

Yıllara meydan okuyan ünlüler

Bakımlı saçları ve formunda fiziğiyle bugünlerde Hollywood'da gözde olan "güzel yaşlanma modasının Türkiye'deki öncüsü olduğunu bir kez daha kanıtladı Aslan.