BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Yılın tuhaf tıp haberleri

Yılın tuhaf tıp haberleri

Bazen de "bu mümkün değil" dedirtecek olaylar yaşanıyor. foxnews'te yayınlanan bir haberde, 2008 yılında gerçekleşen en ilginç ve inanılması güç sağlık hikâyeler derlendi. işte onlardan bazıları:

Yılın tuhaf tıp haberleri

Bazen de "bu mümkün değil" dedirtecek olaylar yaşanıyor. Foxnews'te yayınlanan bir haberde, 2008 yılında gerçekleşen en ilginç ve inanılması güç sağlık hikâyeler derlendi. İşte onlardan bazıları:

Yılın tuhaf tıp haberleri

ORGANLARI ALINIRKEN UYANDI: ABD'de 59 yaşındaki Val Thomas, kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırıldı. 2 kez kalbi duran Thomas, beyin fonksiyonları durunca "Artık öldü" denilerek organlarının alınmasına karar verildi. Tam bu sırada 17 saat beyin fonksiyonları duran kadın uyandı ve konuşmaya başladı. Doktorlar durumu mucize olarak niteledi. Mucize kadın uyandıktan sonra, "Tanrı bana bir şeyler söyledi. Eminim." dedi.

Yılın tuhaf tıp haberleri

KARNINDAN HAVLU ÇIKTI: 49 yaşındaki Japon adam, karın ağrısı şikâyetiyle mayıs ayında hastaneye gitti. Japonya'daki cerrahlar adamın karnında tümör olduğunu düşündüler. Fakat 25 yıl önce geçirdiği ameliyattan kalan cerrahi bir havlu buldular.

Yılın tuhaf tıp haberleri

YANLIŞLIKLA ANÜS YAPILDI: Almanya'da emekli bir kadın bacağından ameliyat olmak için hastaneye yattı, ancak bunun yerine kendisine yeni bir anüs yapıldı. İdrarını ya da dışkısını tutamamaktan yakınan bir hastayla karıştırılan kadın yanlış bir ameliyatın kurbanı oldu.