BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Yılın bomba transferleri!

Yılın bomba transferleri!

Güızafenerbahçelileri bu sezon en çok heyecanlandıran transferin kahramanı bir ispanyol'du. ispanya'nın son gol kralı unvanıyla istanbul'a gelen güiza, fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attı. geçtiğimiz sezon mallorca formasıyla la liga'da 27 gol atan güiza'nın maliyeti ise günlerce gündemden düşmedi....

Yılın bomba transferleri!

GÜIZA
Fenerbahçelileri bu sezon en çok heyecanlandıran transferin kahramanı bir İspanyol'du. İspanya'nın son gol kralı unvanıyla İstanbul'a gelen Güiza, Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attı. Geçtiğimiz sezon Mallorca formasıyla La Liga'da 27 gol atan Güiza'nın maliyeti ise günlerce gündemden düşmedi. Fenerbahçe İspanyol forvet için bonservis bedeli olarak 14 milyon Euro ödedi.

Yılın bomba transferleri!

HARRY KEWELL
Galatasaray'ın bu sezon en flaş transferi Liverpool'dan alınan Avustralyalı Harry Kewell oldu. 30 yaşındaki futbolcu Galatasaray'la 2 yıllık mukavele imzaladı. 19 numaralı sarı-kırmızılı formayı giyecek Kewell, Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan geldi ve yıllık 1 milyon 800 bin Euro alacak.

Yılın bomba transferleri!

EMRE BELÖZOĞLU
Fenerbahçe Türkiye'nin Avrupa'daki lejyonerlerinden Emre Belözoğlu'nu Newcastle United'dan aldı. Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza atan Emre'nin eski bir Galatasaraylı olması uzun süre konuşuldu. Emre, yeni takımında 5 numaralı formayı giyecek. Sarı-lacivertlilerin bu sezon bir başka transferi Burak Yılmaz oldu.

Yılın bomba transferleri!

SAMUEL ETO'O
Her transfer döneminde olduğu gibi bu yıl da gazetelere göre birçok dünyaca ünlü yıldız Türkiye'ye geldi! Fenerbahçe'yle ismi geçenler arasında Samuel Eto'o, Nihat Kahveci, Saviola, Fred, David Albelda ve Roque Santa Cruz vardı.