BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,19
ALTIN 2.906,49
HABER /  SPOR

Yıldıray Baştürk erken buldu

Yıldıray Baştürk, Türkiye'de oynamanın kendisi için henüz erken olduğunu söyledi.

Abone ol

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, Türkiye'de oynamanın kendisi için henüz erken olduğunu söyledi. Sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Yıldıray, spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, sözleşmesini uzatmak için şu an yönetim ile görüşmelerde bulunmadığını belirterek, ''Bu görüşmelerin kışın olacağını düşünüyorum. Bir zamanlar Türkiye'de oynamak istediğimi söylemiştim, ancak Türkiye'ye gitmek için daha çok erken'' dedi.

Bundesliga'da FC Schalke 04 takımına karşı oynadığı karşılaşmada sakatlanan Yıldıray, Bayern München'e karşı oynayıp oynamayacağını bilemediğini, bunun için gelecek haftayı bekleyeceğini söyledi. Hertha BSC Berlin'in Bundesliga'da lider olmasına rağmen son iki karşılaşmda 2 puan almasının çok az olduğunu ifade eden Yıldıray, takımda çok yetenekli gençlerin bulunduğunu, ancak sakat olan Gilberto ve kendisi gibi tecrübeli oyuncuların eksikliklerinin telafi edilemeyeceğini belirtti.

Yıldıray, Bild gazetesine yaptığı açıklamada da, takımının maçları kazanması için yardımcı olmak istediğini belirterek, ''Ancak daha ağrılarım var. Risk almak istemiyorum'' dedi. Teknik direktör Falko Götz de, Yıldıray'ın düz koşu bile yapamadığını ifade ederek, Bayern Münih karşılaşmasında oynamasının şüpheli olduğunu söyledi.