BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Yiğido mu Kanarya mı?

En iyi hücumcu en iyi savunmacıya karşı. Sizce hangi taraf ağır basacak?

Abone ol Ligde bu hafta sonu oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı, en iyi hücum eden takım olan sarı kanaryalar ile en iyi savunma yapan ekip olan yiğidoların mücadelesine sahne olacak.

Bir yanda Alex, Roberto Carlos, Deivid, Kezman, Aurelio gibi yıldızların yanı sıra birçok önemli ismi kadrosunda bulunduran Fenerbahçe, diğer yanda Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, İvan Petrov Cvetkov, Musa Aydın gibi önemli silahların yanı sıra genç ve yetenekli oyuncuları ile zirve mücadelesi veren Sivasspor.

EN İYİ HÜCUMCU, EN İYİ SAVUNMACIYA KARŞI

Bu maça kadar rakip filelere 37 gol atarak ligin en fazla gol atan takımı olan Fenerbahçe ile kalesinde 13 gol görerek ligin en az gol yiyen ekibi olan Sivasspor'un mücadelesi, futbolseverleri bu maça odaklayacak.

Ligdeki son 3 maçında kalesinde gol görmeyen, sahasında ise son 6 maçta gol yemeyen, iç sahada 10 maçta 10 galibiyet elde eden, sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor ile son deplasman maçında rakip filelere 5 gol atan, dün de Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor filelerini 10 kez havalandıran Fenerbahçe arasında oynanacak maç, futbolseverler tarafından ilgiyle izlenecek.