BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  MAGAZİN

Yeşim Salkımın kozu cep mesajları

Güzide Duran'ın dört ayrı dava açmasıyla ilgili olarak Yeşim Salkım'ın da elinde deliller var.

Abone ol

Güzide Duran'ın dört ayrı dava açmasıyla ilgili olarak Yeşim Salkım, "Bizim de delillerimiz hazır. Mesela kendisinin İlker'e gönderdiği mesajlar var. Duruma göre hareket edeceğiz" dedi.

Önceki akşam yayınlanan "Pişti" programında, İlker İnanoğlu, Güzide Duran ve Yeşim Salkım arasındaki tartışma işlendi. Yakın arkadaşı Güzide Duran sahip çıkan Akkaya, "Güzide iki gündür ağlıyor. Bu kız onlara mutluluk dilemekten başka bir şey yapmadı" dedi.

Reha Muhtar, Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya'nın sunduğu, "Pişşti" programında, İlker İnanoğlu, Güzide Duran ve Yeşim Salkım arasındaki tartışma işlendi... Bir haftadır magazin gündeminden düşmeyen tartışmayla ilgili olarak Deniz Akkaya, yakın arkadaşı olan Güzide Duran'a sahip çıktı. Duran'ın İlker İnanoğlu ile Yeşim Salkım'a mutluluk dilemekten başka hiçbir şey söylemediğini belirterek, "Yaşananlar çok seviyesiz bir hale geldi" dedi. Akkaya konuşmasına şöyle devam etti: "Yaşanan tartışmada Güzide ile ilgili yorum yapılırken, bir kaç cümle de bana sarf ettiler. Bu konuda yasal işlemleri başlattım. Olaylar çok seviyesiz hale geldi. Geçmişte pekçok şey olur ama yaşananlar böylesi tartışmalara malzeme edilemez. Bana sorarsanız konuşulmaması ahlaken en doğrusudur. Basın toplantısı yapılıp, alenen bu olayların açıklanması, ahlak kurallarını zorluyor. Güzide evde iki gündür durmadan ağlıyor. Birileri çıkıp, 'Onu ben Amerika'ya götürdüm' diyor. Bir uçak bileti almak, bir şeyler yapmak anlamına gelmez. Güzide'nin ne kadar uğraştığını biz biliyoruz. Ben ilişkileri hakkında o zamanlar Güzide'ye telkinler de bulunuyordum. Ne yazık ki şimdi benim söylediklerimin ortaya çıkması, beni derinden etkiledi."

BUNUN HESABI SORULACAKTIR
Eski sevgilisi İlker İnanoğlu ve eşi Yeşim Salkım'ın düzenlediği basın toplantısından sonra derin bir sessizliğe gömülen Güzide Duran, ünlü çift hakkında maddi ve manevi tazminat davası açtı. Hiç kimseyle görüşmeyen Duran, avukatı Muharrem Özay aracılığıyla gazetelere şu faksı geçti: "Güzide Duran bu durum karşısında artık susacak ve mütecaviz kimselerle sadece hukuk yoluyla konuşacaktır. Biz Güzide Duran'ı temsilen, bu toplum düzenini rencide edici eylemlerin hakettiği hem cezai hem de hukuki yaptırımlarının oluşması için dört ayrı davayı açmış bulunmaktayız.

Davalara sebep olan ifadeler, Türk toplumunun geleneklerine ve örfüne aykırı, ayıp sayılan sözlerdir. Sözleri kullanan her kim olursa, toplum dışı bir davranışı sergilemiş olur. Bu davranışı sergileyenlerin amacı, Güzide Duran'ın linç edilmesidir. Açtığımız davalarda bu ifadelerin hepsinin hesabı sorulacaktır.

İLKER'E GELEN MESAJLAR
Güzide Duran'ın dört ayrı dava açmasıyla ilgili olarak Yeşim Salkım, "Bizim de delillerimiz hazır. Mesela kendisinin İlker'e gönderdiği mesajlar var. Duruma göre hareket edeceğiz" dedi.

Güzide Duran ile Deniz Akkaya'nın "Son Ütücü" programının kulisinde kendisi hakkında İngilizce yaptığı iddialarının gündeme gelmesi, ardından da eşi İlker İnanoğlu'nun erotik fotoğraflarının basında yer alması üzerine Güzide Duran'a savaş açan Yeşim Salkım, şu an beklemede olduğunu söyledi. Güzide Duran'ın kendisi hakkında dört dava açtığından haberi olmadığını, henüz kendilerine ulaşmış bir tebligat bulunmadığını belirten Salkım, "Şu an beklemedeyiz. Biz de avukatımızla beraber tabii ki hazırlanıyoruz. Kendisi bütün her şeyi tek tek inceliyor. Artık olay bizden çıkmıştır" dedi. Dava açıp açmamanın önemli olmadığını, o davayı kazanmanın önemli olduğunu vurgulayan Salkım, "Kim geleneklerine göre bağlı yaşıyor, neler oluyor hepimiz göreceğiz. Benim elimde kendisinini eşime gönderdiği telefon mesajları var" dedi.