BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  EKONOMİ

Yeşilaydan MÜSİADa ziyaret

Yeşilay MÜSİAD Başkanı Dr. Ömer Bolat'ı ziyaret etti.

Abone ol

Son zamanlarda çalışmalarını artıran Yeşilay, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek birlikte yapılabilecek ortak çalışmaları ele alıyor. Yeşilay ekibi bu çerçevede MÜSİAD Başkanı Dr. Ömer Bolat'ı ziyaret ederek, çalışmaları anlattılar ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için birlikte hakeket etmenin faydalı olacağını dile getirdiler.

Yeşilay Genel Sekreteri Ahmet Sırrı Arvas, "Biz bu önemli işleri gönüllü olarak üstlenmiş bulunuyoruz. Sizler gibi değerli işadamlarımızı da aramızda aktif olarak görmek istiyoruz. Yeşilay'ın çalışabilmesi için gerekli olan kaynakların temini noktasında lobiler oluşturulmasında desteğinizi bekliyoruz" Dedi.

Dr. Bolat, kurumun kendi çocukluğundan bugüne çok önemli hatıraları olduğunu hatırlatarak, AB fonları için proje hazırlama, Müsiad fuarlarında ücretsiz stand temini, seminer ve konferanslara katılma, işadamlarına kurumu tanıtma gibi konularda destek olabileceklerini belirtti. Ayrıca böyle hayati bir hizmeti ifâ eden kuruma devletimizin mutlaka fon ayırması gerektiğini sözlerine ekledi.