BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Yerli hocada son karar

Galatasaray'ı yakından ilgilendinen bir görüşme vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da bir karar alındı.

Abone ol İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı'yı Galatasaray'a vermedi. Avcı sezon sonuna kadar takımda kalıyor.

Abdullah Avcı ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşme yaptı. Toplantıdan sezon sonuna kadar Avcı'nın takımda kalacağı kararı çıktı.

Abdullah Avcı ile olan sözleşmelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini ifade eden Gümüşdağ, "Sözleşmesi bittikten sonra böyle bir teklif gelirse bu hocamızın kararına kalmıştır. Galatasaray gibi bir camiaya gitmek herhalde onun açısından da bir onurdur. Ancak biz şu an hassas bir dönemdeyiz. Ligde kalmak istiyoruz. 2-3 gündür bu transfer konularının konuşulması gerek takımda gerek bizlerde olumsuz bir etki yarattı. Bu saatten itibaren hocamızın transferinin kesinlikle konuşulmamasını istiyorum" diye konuştu.

Gümüşdağ'dan sonra söz alan teknik direktör Abdullah Avcı ise yaptığı kısa açıklamada, isminin Galatasaray ile anılmasının gurur verici olduğunu belirterek ligde kalan son 5 haftada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.