BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,06
ALTIN 2.444,38
HABER /  GÜNCEL

Yerini değişti hayatı kurtuldu

Aksaray'daki trafik kazasında yaralanan kişi, yanında oturan kişi ile yer değiştirince ölmekten kurtuldu...

Abone ol

İzmir'den gezi için Kapadokya'ya giden aracın Aksaray'da kaza yapması sonucu yaralanan Nevin Kundakçıoğlu (23), yanında oturan kişiyle yer değiştirmesi nedeniyle ölmekten kurtulduğunu söyledi.

Nevin Kundakçıoğlu (23), yaptığı açıklamada, pencere kenarında oturduğunu, Konya'da verdikleri mola sonrasında Azize Sevinç'in pencere kenarına geçerek uyumak istediğini söylemesi üzerine yer değiştirdiklerini ifade ederek, ''Mola sonrası ben de uyudum. Kaza sırasında uyandım. Etrafımda cesetler vardı. Yanımda oturan Azize Sevinç ölmüştü'' dedi.

Kundakçıoğlu, yolda daha önce de kaza tehlikesi atlattıklarını iddia ederek, şunları söyledi:

''Ben uyuyordum, uyandığımda kaza tehlikesi atlattığımız konuşuluyordu. Son moladaysa kadınlar, şoförün uyarılması gerektiğini, çok hızlı gittiğimizi konuşuyorlardı. Kazada benim bulunduğum yerin yakınında oturanlar ve yan sıradan kurtulan olmamış. Kurtarmaya gelenler benim şanslı olduğumu söylediler. Yaklaşık 15 dakika boyunca kurtarılmayı bekledim.''

Kundakçıoğlu, kazada bacağının kırıldığını ifade ederek, gözünü her kapattığında kaza anında sıkıştığı yerden çıkmaya çalışırken gösterdiği çabayı hatırladığını ve yanında ölenlerin yüzlerini görür gibi olduğunu söyledi.