BIST 9.900
DOLAR 34,14
EURO 38,17
ALTIN 2.871,92
HABER /  GÜNCEL

Yenilenen Laguna görücüye çıkıyor

Renault'dan Laguna yeniliği. Üreticinin orta üst sınıf aracı Laguna, geçirdiği küçük yenilenme operasyonu sonrası önümüzdeki günlerde Türkiye'de de görücüye çıkıyor.

Abone ol

Operasyonla Laguna'nın ön far, tampon, ön ızgara ve motor kaputu değişmiş. Arka stop lambaları da daha belirgin hale getirilmiş. İçerideyse kalite ve detaylara ağırlık verilirken, göstergeler le orta konsolda değişiklik olmuş. Ön konsolda kullanılan malzemelerin yüzde 70'i yenilenmiş. Döşemelerinde de farklılık var.
Yeni Laguna'da Elektronik Park Freni, yeni müzik sistemi, yeni göstergeler, kartı çebinizden çıkartmadan da aracı çalıştırma imkanı veren (Eller Serbest diye de adlandırılıyor!) kartlı giriş sistemi, çift bölgeli elektronik klima gibi donanımları bulmak mümkün olacak.
1.6 lt (115 HP), 2.0 lt. turbo (170 HP) ve 1.9lt. dCi dizel motor seçeneklerinin Türkiye'ye getirilmesi beklenen yeni Laguna'nın, ayrıca yeni GT versiyonunda kullanılan bir de 2.0 lt. turbo beslemeli 205 HP'lik bir motoru da mevcut. Ancak bu motorun Türkiye'ye ithali şimdilik düşünülmüyor. Donanım seçenekleriyse "Expression", "Privilege" ve "Dynamique" olarak belirlenmiş.

Kaynak: