BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,10
ALTIN 2.840,35
HABER /  SPOR

Yeni Trabzonpor sahnede

Bordo-mavili takım, Ayman ve Risp'li kadrosuyla ilk sınavını kupada Konyaspor önünde verecek.

Abone ol

Sezonun ikinci yarısında, kabus gibi geçen ilk devrenin izlerini silerek başarılı sonuçlara imza atmanın hesaplarını yapan Trabzonspor bugün Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor'la kozlarını paylaşacak.
Rakibini mağlup ederek kupada çeyrek finale adını yazdırmak isteyen Karadeniz ekibinde uzun uğraşlardan sonra transfer edilen Ayman ve Risp ilk kez bordo-mavili formayı giyerek taraftarın huzuruna çıkacaklar. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, defansın ortasında Risp - Stepanov ikilisine, orta sahada ise Hüseyin'in yanında Ayman'a görev vermesi bekleniyor.
Kalede hafif sakatlığı bulunan Jefferson'un yerine genç Tolga'nın oynayacağı bildirildi. Uzun süredir sakatlığı yüzünden sahalarda uzak olan İbrahima Yattara'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

'Önce Konya sonra Kayseri'

Teknik Direktör Ziya Doğan, kupada Konyaspor'u, ligde gelecek hafta Kayserispor'u yenerek sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Tecrübeli hoca, "Konya maçında ortaya koyacağımız futbolla iddiamızı göstereceğiz. Bu karşılaşmadan sonra da lig yarışı başlayacak. İki maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz" dedi.
Bu arada Ziya Doğan'ın istediği Çaykur Rizesporlu Serhat'ın transferi için yönetimin çalışmalara devam ettiği belirtildi. Bordo - mavililerin, Serhat'ı takas yoluyla almaya çalıştıkları ifade edildi.