BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

Türkiye'de 2010 yılında beklentilerin yaklaşık yüzde 70 üstünde büyüme gösteren otomotiv pazarında, tüketici davranışlarında da önemli değişiklikler olmaya başladı.passat'ın yeni versiyonunun kasım ayından itibaren 52 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacağı...

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

Türkiye'de 2010 yılında beklentilerin yaklaşık yüzde 70 üstünde büyüme gösteren otomotiv pazarında, tüketici davranışlarında da önemli değişiklikler olmaya başladı.

Passat'ın yeni versiyonunun Kasım ayından itibaren 52 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacağı açıklandı.

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

Geçmişte, istediği otomobili almak için bir gün bile beklemeye sabrı olmayan Türk tüketiciler, artık Avrupalı müşterilerin satın alma davranışlarını benimsedi. Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, “Türklerde otomobil alırken tolerans yoktu. Tüketici eğer istediği araç yoksa hemen başka markaya veya başka modele yönelirdi. Şimdi istediği otomobil ve versiyon için sabırla 3 ay sıra bekliyor” dedi.

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

İLK AYLAR YÜZDE 13
Uygun, 2010 yılında bir çok firmanın aksine yıla 360 bin adetlik otomobil pazarı hedefiyle girdiklerini belirterek, “Bu bize yılın ilk aylarında otomobil alokasyonunda avantaj yarattı. Yılın ilk dönemlerinde yüzde 13’lük payına ulaştık. Ama buna rağmen 450 binin üzerinde bir otomobil pazarına doğru gittiğimiz için bu yıl yine en büyük sıkıntımız araç bulamamak oldu” dedi.

Yeni Passat Kasım'da Türkiye'de

YENİ PASSAT 52 BİN TL'YE LİDER HAVASIYLA GİRİYOR
VOLKSWAGEN’in ilk olarak 1973 yılında pazara sunduğu ve tüm dünyada 15 milyonun üzerinde satış adediyle sınıfının en başarılı modellerinden biri olarak kabul edilen Passat’ın 7’nci nesli, kasım ayından itibaren Türkiye’de 51 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.