BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Yeni gelini gasp ettiler

15 gün önce evlenen 20 yaşındaki Leyla Konaş'ın evine giden 6 kişi, kadının kolundaki 6 bileziği gasp etmek istedikleri gerekçesiyle yakalandı.

Abone ol

Ordu'nun Kumru İlçesi’nde 15 gün önce evlenen 20 yaşındaki Leyla Konaş'ın evine giden 6 kişi, kadının kolundaki 6 bileziği gasp etmek istedikleri gerekçesiyle yakalandı.

Kumru'nun Konaklı Köyü'nde oturan ve 2 hafta önce 22 yaşındaki Arif Konaş ile evlenen Leyla Konaş'ın evine gelen Ali Çimen, Olgun Çelik, Enver Gürbüz, Metin Aksüzek, Bülent Gürbüz ve Volkan Koç, ev eşyası sattıkları yeni bir mağaza açtıklarını ve ürünlerini tanıtmak istediklerini belirterek eve girmek istedi. Eşinin evde olmadığını söyleyen Leyla Konaş, “Sizi kabul edemem” diyerek kapıyı kapatacağı sırada 6 sanlı kadının koluna sarılıp düğünde takılan 6 bileziğini zorla almaya çalıştı. Leyla Konaş'ın bağırması üzerine zanlılar evden uzaklaştı. Komşuları ve eşinin eve gelmesi üzerine durum jandarmaya bildirildi. Köyün giriş ve çıkışlarını kontrol altına alan ekipler, Ali Çimen, Olgun Çelik, Enver Gürbüz, Metin Aksüzek, Bülent Gürbüz ve Volkan Koç'u gözaltına aldı. Arif Konaş, zanlılardan şikayetçi olduklarını belirterek, “Eve kadar gelip eşimin kolundaki altınlarını gasp etmek istediler. Eşim çok korktu. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hepsinden şikayetçiyiz” dedi. Zanlıların jandarmadaki sorgulamaları devam ediyor.