BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Yeni Asırda Çalık operasyonu

Türkiye'nin en büyük bölgesel gazetesi olan Yeni Asır'a bizzat gazetenin patronu Ahmet Çalık tarafından operasyon yapıldı.

Abone ol

Yeni Asır Gazetesi Yayın Grubu Başkanı Osman Gencer görevden alındı.Operasyonun sebebi ne,Gencer'in yerine kim getirildi?..

Türkiye'nin en büyük,en eski ve en köklü bölgesel gazetesi olan Yeni Asır Gazetesi'nde birkaç gündür hareketli saatler yaşanıyordu. Gazetenin patronu olan Ahmet Çalık ile Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş.Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak İzmir'e giderek gazetede incelemeler yaptılar.

İncelemenin amacı gazetenin mali yapısı,çalışanların durumu ve bununla birlikte bir operasyondu. Bir süredir medya kulislerinde Yayın Grubu Başkanı Osman Gencer'in Ciner Medya Grubu ile temasa geçtiği,birkaç kez Kenan Tekdağ ve Fatih Altaylı ile görüşmeler yaptığı konuşuluyordu.

Kulislere yansıyan bu durum bir operasyonla sonuçlandı.Yayın Grubu Başkanı Osman Gencer görevinden alındı. Yerine ise Yeni Asır Gazetesi Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı getirildi. Peki Osman Gencer ne olacak?.. Gencer'e İstanbul'da bir görev teklif edildiği öğrenildi. Gelişmeler Medyaradar'da olmaya devam edecek.

MEDYARADAR-ÖZEL