BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,08
ALTIN 2.840,06
HABER /  GÜNCEL

Yedi bakireli tarikat lideri

Kendisine 'Tanrı' diyen liderinin 7 bakire ile yaşadığı belirtilen tuhaf bir tarikat ortaya çıktı.

Abone ol

ABD’de çokeşlilik uygulayan bir tarikatın Teksas’taki kampına düzenlenen baskından sonra, şimdi de, New Mexico’da, liderinin 7 bakire ile yaşadığı belirtilen bir başka tuhaf tarikat ortaya çıktı.

New Mexico’nun ücra köşelerinden Clayton yakınlarındaki bir çiftlikte yaşayan tarikatın liderliğini Michael Travesser adında ve kendisine "Tanrı" diyen bir adam yapıyor. Tarikat kampında halen yaklaşık 50 kişi yaşıyor.

7 BAKİRE İLE YATMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Üç yıl önce "Lord Our Righteousness Kilisesi" adlı tarikattan kopan eski mürit John Sayer, "Michael, bana 7 bakire ile yatması gerektiğini söyledi. Tarikat lideri, 14 ve 15 yaşlarındaki iki kızımla yatması gerektiğini de açıkça belirtti" diye konuştu.

YAŞLARI 18'DEN KÜÇÜK OLAN 3 KİŞİ GÖZLEM ALTINA ALINDI

Sayer, eşi ve kızları ile kamptan ayrıldığını, ama iki kızının daha sonra çiftliğe geri döndüğünü söyledi. Eyalet yetkilileri, kampta yaptıkları incelemeden sonra yaşları 18’den küçük olan üç kişiyi gözetim altına aldı. Bu çocuklar ile 66 yaşındaki tarikat lideri Michael arasında uygunsuz temas olduğu belirtiliyor.

TANRI OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

Eski mürit John Sayer, "Michael, yedi bakire ile yattı, ancak onların yaşları 18’in üzerindeydi. Aralarında benim kızlarım yoktu" derken, tarikat lideri Michael Travesser, çocuklara yönelik taciz iddialarını reddetti. Asıl adının Wayne Bent olduğu belirtilen Michael Travesser’in, 1999’dan sonra "Tanrı" olduğunu iddia etmeye başladığı bildirildi.