BIST 10.030
DOLAR 34,15
EURO 38,25
ALTIN 2.912,71

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

Yatakta mutlu değilsiniz ya da yeterince değilsiniz ama o kendini harika sanıyor! aslında öyle olmadığını, onu kırmadan, kızdırmadan anlatmanın ve düzeltebilmenin bazı kural ve taktikleri var.

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

Yatakta mutlu değilsiniz ya da yeterince değilsiniz ama o kendini harika sanıyor! Aslında öyle olmadığını, onu kırmadan, kızdırmadan anlatmanın ve düzeltebilmenin bazı kural ve taktikleri var.

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

Tatmin edici bir seks hayatının kadın erkek ilişkisinin yürümesinde son derece önemli olduğu bilinen bir gerçek. Kimi zaman işler kendiliğinden iyi giderken bazı durumlarda ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Özellikle erkeklere göre çok daha karmaşık bir fizyoloji ve psikolojiye sahip olan biz kadınları tatmin etmek hiç de kolay değil. Ancak merak etmeyin çünkü bu, yanlışlara "dur" diyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor.

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

Yatak odasında mutlu değilseniz, bunu partnerinizle paylaşmanın zamanı çoktan gelmiştir. Fakat seks hakkında konuşmak hele de muhatabımız sevgilimizse, incelik ister; kelimeleri özenle seçmemiz ve son derece dikkatli davranmamız gerekir.

İşte kafamıza taktığımız ve bizi sürekli meşgul eden sorunlarımızı sevgilimizle paylaşırken, izlenilecek yöntemler, seçilecek kelimeler, doğru zaman ve mekan alternatifleri üzerine küçük çaplı bir araştırma...

Yatakta kendini iyi sanan erkekler!

ÖN SEVİŞMEYİ İHMAL EDİYORSA

Sevgilinizle ilişkiniz fena değil, ancak ilk zamanlarda görmezden geldiğiniz bir sorun gün geçtikçe daha çok gözünüze batmaya başladı: Partneriniz sizi okşamayı ve size yeterince dokunmayı ihmal ediyor. Sevişmek onun için salt cinsel birliktelik anlamına geliyor, önceleri beraber geçirdiğiniz anların heyecanı ve yoğunluğu bu sorunu görmezden gelmenizi sağlıyordu. Fakat artık yatakta zevk almadığınız için sabrınız taşmaya başladı. Böyle durumlarda sevgilinizle konuşabilir, kırıcı ve en önemlisi fazla didaktik olmadan davranışları üzerine küçük öneriler getirebilirsiniz.