BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Yaşar Nurinin korktuğu domuzlar!

Yaşar Nuri hoca domuz gribine meydan okuyor. Kendisini turp gibi gören ilahiyatçı iki ayaklı domuzlardan bahsetti.

Abone ol

İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk Sözcü gazetesine Türkiye'nin gündemini meşgul eden konuları değerlendirdi.

CÜBBELİYE SAHİP ÇIKTI

Cübbeli Ahmet Hoca milli bir adamdır. Ülkesini sever vatanseverdir. Siz onun kıyafetine adladanmayın. Cübbeli Ahmet sağlam bir adamdır. 28 Şubat sürecinde Almanya'daydı. Almanya'da hasta olduğu zaman "Ülkene gitme seni orada hapse atarlar. Bu hastalıkla orada olürsün. Burada kal özgür yaşa" dediklerinde "Ben buradaki özgürlüğü değil, ülkemdeki hapishaneyi tercih ederim" diyen bir adamı alkışlarım. Onu takdir ederim. Cübbeli Ahmet bunu yapmış bir adamdır.

CAN DÜNDAR'I ADAM SANIYORDUM

Mustafa filminden sonra sinemadan nefret eder oldum. Hiç o günden beri sinemaya gitmedim. Tam bir hıyanet belgesi. Yunan gazeteleri promosyon olarak dağıtıyor. Ben Can Dündar'ı adam sanıyordum. Yazıklar olsun.

ŞIK GİYİMLİ DOMUZLARDAN KORKARIM

Güvendiğim doktorlara sorarım. "Ol" derlerse olurum. 20 yıldır kendi yiyeceğimi kendim yetiştiriyorum. Sapanca'da bahçem var. İstanbul'daki evimin bahçesinde sebze yetiştiriyorum. Benim bağışıklık sistemin olağanüstü güçlüdür. Domuza alan mağlup olacağımı sanmıyorum. Allah iki ayaklı kravatlı, şık giyimli domuzlardan korusun. Ben onlardan korkuyorum.

ERDOĞAN ATATÜRK'Ü AĞZINA ALMASIN!

Erdoğan'ın Atatürk'ü ağzına almasını hayretle karşılıyorum.
Onların Atütürk'ü anlama kapasitelerinin olmadığını bilmeleri gerekir. Atatürk'ü iki tipten dinlediğim zaman nefretim kabarıyor. Biri dinciler diğeri de rozet Atatürkçüler.