BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşka satırlı saldırı

Bahçelievler'de yasak aşk yaşadığı iddia edilen bir kişi, kadının yakınları tarafından satırlı saldırıya uğradı.

Abone ol

Bahçelievler'de yasak aşk yaşadığı iddia edilen bir kişi, ilişki yaşadığı ileri sürülen kadının yakınları tarafından balta ve döner bıçaklarıyla saldırıya uğradı. Saldırı sonucu ağır yaralanan şahıs, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar ise suç aletlerini bırakarak kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay Mahmutbey Caddesi Birinci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hayati Çulha isimli bir kişi, yasak aşk yaşadığı iddia edilen bir kadının yakınları tarafından döner bıçaklı ve baltalı saldırıya uğradı. Çulha'yı konuşmak için yanına çağıran saldırganlar, bir süre tartıştıktan sonra kavga etmeye başladı. Bu durum karşısında Çulha saldırganlardan kaçmaya başladı. Saldırganlar ile Çulha arasında kısa süren kovalamaca bir market önünde sonlandı.

Çulha saldırganlar tarafından yakaladıktan sonra döner bıçakları ve baltayla çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Çulha'ya çevredeki vatandaşlar yardım etti. Çulha, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Sadi Konukoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü tanıkları, saldırganların 7 kişi olduğunu ve şahsı yaraladıktan sonra kaçtıklarını söyledi.

Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çevrede soruşturma başlattı.