BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşk ölümle bitti

Manisa'da Hatice Coşkun isimli evli kadın sevgilisinin minibüsünden atlayarak intihar etti

Abone ol

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, evli olan 20 yaşındaki Hatice Coşkun, aralarında gönül bağı olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki Veli Karaca ile tartıştıktan sonra hareket halindeki minibüsten atladı.

Hatice Coşkun olay yerinde yaşamını yitirirken, minibüsü süren Karaca polisin takibiyle yakalandı.

Olay, geçen cuma günü saat 09.00 sıralarında Akhisar'da meydana geldi. Hasköy yolu üzerinde bir kadının hareket halindeki minibüsten atladığı ve yerde yaralı olarak yattığı ihbarını alan 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi. Yerde sırtı üstü yatan genç kadına müdahale etmek isteyen sağlık ekibi, Hatice Coşkun'un öldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de ihbarcı ile iletişim kurarak minibüsün plakasını saptadı ve 45 HA 1295 plakalı minibüsün sahibi Veli Karaca'yı yakalayıp gözaltına aldı.
Sorgusunda olayı anlatan Veli Karaca, arkadaşının eşi olan Hatice Coşkun ile ilişkilerinin olduğunu, olay günü de onu konuşmak için minibüsüne aldığını söyledi.

Karaca, “Aracıma bindi ve eşinin kendisini boşamadığını, akrabalarının duyması halinde kendisini öldüreceklerini söyledi. Daha sonra birdenbire minibüsün kapısını açarak atladı” dedi.

Veli Karaca, polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye gönderildi. Karaca, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.