BIST 9.976
DOLAR 33,99
EURO 38,03
ALTIN 2.833,39
HABER /  GÜNCEL

Yaralı Türkün başına ateş ettiler!

Kuveyt’li Ali Buhamd İsrail askerlerinin yaralı bir Türk’ün başına ateş ederek öldürdüğünü gördüğünü iddia etti!..

Abone ol

İsrail’in Gazze’ye yardım taşıyan gemilere saldırısının ardından özel bir uçakla ülkelerine dönen 18 Kuveytliden biri, Ali Buhamd, “Yaralı bir Türk’ü başına ateş açıp öldüren bir İsrail askeri gördüm” dedi.

İsrail tarafından gözaltına alındıktan sonra Kuveyt Emiri’ne ait bir uçakla Ürdün üzerinden ülkelerine dönen ve Başbakan Nasır Muhammed El Ahmed El Sabah ile üst düzey yetkililer tarafından karşılanan 6’sı kadın 18 Kuveytliden biri olan Buhamd, ayrıca, “Askerler yardım çağrılarına rağmen bir başka yaralı Türk’ü kan kaybından ölüme terk etti” açıklamasında bulundu.

HELİKOPTERDEN ATEŞ AÇILDI

Mavi Marmara gemisinde bulunanlardan avukat Mübarek El Mutava ise “İsrailli komandolar uyarmadan ateş açtı. Daha gemiye çıkmadan birçok gönüllüyü öldürdüler. Hiçbir gönüllüde ateşli silah yoktu” dedi. Velid Tabtabai de, en az iki gönüllünün İsrail gemilerinden ve bir helikopterden açılan ateşle öldüğünü belirtti ve “İsrail askerleri, bazı kişileri öldürdükten sonra gemiye çıktı. Çıplak ellerle kendimizi savunduk” dedi.

YARALILARI DENİZE ATMIŞLAR

‘’Gazze’’ gemisinde gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edilen Yücel Köse ise Konya’da kendisini bekleyen beş yaşındaki oğlu ile dört aylık kızını kucağına alarak öptü. İsrail askerlerinin barbarlar gibi davrandığını anlatan Köse, ‘Mavi Marmara hemen önümüzde bombalandı. Bütün yaralıları denize atmışlar’’ dedi. ’Gazze-1’in mürettabıtından Yalçın Salel’se, İsrail askerlerinin yaptığının barbarlık olduğunu anlattı.