BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  EKONOMİ

Yapı Krediden ilanlı özür

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş, Koçbank ile yasal birleşme sonrası sistem arızası yaşadı.

Abone ol

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş, Koçbank ile yasal birleşme sonrasında sistem altyapılarının da birleştirildiğini belirterek, bayram sonrası işlem yoğunluğunun getirdiği ve sistemden kaynaklanan aksaklıktan dolayı yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle, müşterilerinden gazete ilanları ile özür diledi.

Banka'nın verdiği ilanda, bayram tatili süresince müşterilerinin tüm bankacılık ürünlerini kapsayan her türlü kayıt ve bilgiyi ''herhangi bir kayıp olmaksızın'', tek teknolojik platform üzerinde birleştirerek, sistem entegrasyonunun tamamlandığı bildirilerek, şu bilgiler yer aldı: ''Banka çalışanlarımızın bayram sürecinde de üzerinde titizlikle çalıştıkları sistemde, bayram sonrasına denk gelen işlem yoğunluğu nedeniyle bazı problemler yaşandı.

Müşterilerimizin yaşamakta olduğu sıkıntıları asgari düzeye indirmek amacı ile teknoloji yönetimimiz aralıksız çalışıyor, şubelerimiz hafta içi saat 19.00'a kadar, öğle tatilleri de dahil olmak üzere müşterilerimize hizmet veriyor. Büyük çoğunluğu giderilmiş olmakla beraber, halen yaşanmakta olan aksaklıkları da hızlı ve kalıcı bir şekilde en kısa sürede çözeceğimizi, yaşanan zorluklarda her zaman müşterilerimizin yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Geçici olarak yaşattığımız bu sıkıntıdan ötürü siz müşterilerimizden özür diler, göstermiş olduğunuz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.''