BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yanıklara mucizevi ilaç

Adana'da 20 yıldır bitkisel ilaçlar üzerinde araştırmalar yapan Zeyrekgündüz Ayşe Güral'ın yanıklarını tedavi etti.

Abone ol

Adana'da, üzerine kireç sökücü dökülen ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan genç bir kadın, mucizevi bitkisel ilaçla eski yüzüne kavuştu.

2009 tarihinde merkez Seyhan İlçesi'ndeki evlerinde temizlik yapan 2 yıllık evli Ayşe Güral(27), mutfak tezgahı üzerindeki kireç sökücüyü eline aldığı sırada kireç sökücünün bulunduğu şişe patladı. Talihsiz kaza sonucu kireç sökücü Güral'ın başta yüz kısmı olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine döküldü. Vücudunda derin yanıklar oluşan Güral, yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Doktorların ilk müdahalesinin ardından genç kadın, evine getirildi.

Yaşadığı kazayı anlatan Ayşe Güral, "Bu ilacı söylediler. Yavuz beyin yanına geldik. Bitkisal ilacı hemen sürdüler. İlk bir saat içinde yanan yerlerime dokunabildim. Ağrılarımın yavaş yavaş azaldığını hissettim. Ayağa kalkabildim" dedi. Doktorların hastanede yaptığı ilk müdahalede vücudundaki yanık izlerinin geçmeme ihtimalini söylemeleri üzerine dünyasının yıkıldığını kaydeden Güral, "Sokağa çıkarken insanlar bana bakıyordu. Utanıyordum. Sokağa çıkmak istemiyordum. Bunun zorluğunu yaşadım.  Bu bitkisel ilacı günde 3 defa kullandım. 10 gün içinde yaralarımın hızla iyileştiğini gördüm. Derin yanan yerler biraz daha zaman aldı. Yaklaşık 1 ay sonra vücudumda iz kalmadı. Evim yakındı, ilk müdahale erken yapıldı. Şanslıyım." dedi.

Yanık izlerini iyiliştirme, yok etmek için bitkisel bir ürün hazırlayan Zeyrekgündüz, "Bu yanık ilacının dünyada eşi benzeri olmadığına inanıyorum. Bir gün bu ilaç dünyada kullanılacak. Meraklıları varsa kameralar önünde de ispatlamaya hazırım. Bu ilacın antiseptik
özelliği var. Doğal antibiyotik yönü vardır" diye konuştu.

Zeyrekgündüz, ilacın patentini almak için 2 defa başvuru yaptığını fakat başarılı olamadığını söyledi. Zeyrekgündüz, şehir dışından da hastaların geldiğini ve şimdiye kadar yaklaşık 100 hastayı iyileştirdiğini belirtti.