BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Yangında itfaiyeye engel!

Ankara'da ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiyenin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, yangın dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Ulus Eşme sokak içerisinde bulunan iki katlı ahşap binada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binanın ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. Yangını gören çevre sakinleri durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Yangının başlamasından kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

Çalışmalar sırasında yanan binadan sürekli olarak tahta parçalarının düştüğü ve çöküntülerin meydana geldiği görüldü. Alt katı depo olarak kullanıldığı öğrenilen bina itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarının ardından tamamen söndürüldü.

Öte yandan itfaiyenin yangına müdahalesi sırasında orada bulunan bazı vatandaşların "Bırakın yansın, söndürmeyin" dediği görüldü. Alt ve üst katı tamamen kül olan binada kimsenin yaşamadığı öğrenilirken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Uzun süren söndürme çalışmalarının ardından binadan yükselen dumanların Ulus ve çevresinde etkili olduğu gözlendi. Polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.