BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Yanal kapıları kapattı

Fenerbahçe ile adı anılan teknik direktör Ersun Yanal'dan söylentilere sert yanıt

Abone ol

İstanbulspor'u 5-0 yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Vestel Manisaspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, yapılan hatalarda tek sorumlu olarak teknik direktörün gösterilmesini eleştirdi.

Ersun Yanal, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberlerin kendisi dışında geliştiğini dile getirerek, "Hafta sonunda Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçı düşünüyorum. Vestel Manisaspor'un vizyonu var. Hep başarılı olma olgusu peşindeyiz. Fenerbahçe'ye gideceğim şeklinde açık kapı bırakmıyorum. Oynayacağımız maçları düşünüyorum. Yapılan programlar hocaya bağlı düşünülmemeli. Kulüp bir bütündür, ancak biz tek sorumlu olarak hocayı gösteriyoruz. Tabii ki bu şekilde kolay olanı yapıyoruz. Bu şekilde çok erken sonuçlara varıyoruz. Yarışın sonucunu beklemek gerekiyor." dedi.

Türkiye Kupası ile ilgili görüşlerini de açıklayan Yanal, Vestel Manisaspor'un hedefinin, kupada en üst noktaya kadar gidebilmek olduğunu ifade ederek, "Şimdi gruplara kaldık. Finale gidecek yolda devam etmek, daha sonra final oynamak istiyoruz. İstanbulspor maçında yüksek tempo yoktu, ama sonuç iyi oldu" dedi.

ÇUBUKÇU: "GÜNDEMİMİZDE YANAL'IN TRANSFERİ YOK"

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, teknik direktör Ersun Yanal'ın gündeminde Fenerbahçe'ye transferinin olmadığını söyledi.

Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çubukçu, Ersun Yanal ile 5 yıllık sözleşmeleri bulunduğunu hatırlatarak, "Yanal ile sezon başında yaptığımız 8 saatlik toplantıda, hedeflerimizi belirlemiştik. Bu şekilde suni gündem yaratılıyor. Güzel projeler gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah 5 yıl içinde iyi futbolumuzu tüm Türkiye'ye gösteririz. Bu tür olaylar motivasyonumuzu bozmaz. Bunlara hazırız. Hocamız bizden, biz de kendisinden memnunuz" diye konuştu.

İSTANBULSPOR, 22 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

İstanbulspor, Vestel Manisaspor maçında son 22 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Sarı-siyahlılarda, 46. dakikada Fatih'in yerine Volkan Yılmaz oyuna girerken, bu oyuncu 68. dakikada sakatlandı. İstanbulspor, 3 oyuncu değişikliği hakkını daha önce kullanmış olduğundan, başka bir oyuncuyu sahaya süremedi ve kalan 22 dakikayı 10 kişiyle tamamlamak durumunda kaldı.