BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Yan gelip yatan yüzde 50 oy almaz!

CHP Lideri, 'Başbakanlık yan gelip yatma yeri değildir' dedi. Başbakan Erdoğan'dan cevap geldi;

Abone ol

Siyaset şimdi de 'Yan gelip yatma' polemiğiyle çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan'ı, 'Başbakanlık yan gelip yatma yeri değildir' diyerek eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt gecikmedi. Erdoğan, o sözlere aynı sertlikle cevap verdi; "Yan gelip yatan yüzde 50 oy olmaz!"...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "Başbakanlık yan gelip yatma yeri değildir" eleştirisine "Millet yan gelip yatana yüzde elli oy vermez." diye cevap verdi.

Meclis'te konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Başbakanlık yan gelip yatma yeri değildir'' sözlerine tepki göstererek, ''Milletimiz bizim çalışmalarımızı en iyi şekilde görüyor.'' dedi.

Erdoğan, BDP'nin yemin ederek Meclis'te yerini almasıyla ilgili olarak da, en hızlı şekilde randevu talebinde bulunacaklarını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Sekreterliğinin, yeni anayasa konusunda BDP'ye de randevu talebini ileteceğini belirterek, ''Onlarla da bu görüşmeyi yapacaklar'' dedi.

Erdoğan, TBMM'den ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, BDP'li milletvekillerinin bugün yeminini yaptığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, ''Partimizin Genel Sekreterliği aynı şekilde onlara da randevu talebimizi iletecek. Arkadaşlarımız yine aynı şekilde gidip kendilerini ziyaret edecekler, onlarla da bu görüşmeyi yapacaklar'' dedi.